woensdag 21 juni 2017

Stabiel

Er is niet veel nieuws te vertellen.
Nina's gesteldheid is eindelijk redelijk stabiel.
De dexa-week van 2 weken geleden was wel een echte klassieker.. die vergeten we maar weer snel. Nina had er echt ontzettend veel last van. Gelukkig duurt dat steeds maar een week.

De bloedwaarden zijn nu wel wat aan de hoge kant, maar door de grote schommelingen van de afgelopen tijd is besloten de chemo wat langzamer op te voeren.
Ze zit nu wel op een dosis van100% chemo, maar de leuke-cellen zijn nog steeds wat hoog. De chemo zal dus steeds opgehoogd worden maar daar gaan wat meer weken overheen. Dan kan haar beenmerg het nog een beetje bijhouden.

Die hoge waarden zorgen ervoor dat Nina zich beter voelt. Ze is wel veel moe, maar haar conditie is dan ook nog niet al te best. Het gaat allemaal erg langzaam.
Gelukkig ziet ze nu kans om wat meer de puber uit te hangen. Schouderophalend geeft ze non-verbaal antwoord op de vraag of ze haar huiswerk al af heeft.
En zo hoort het!
Dat ik daar nog eens ooit blij van zou worden!
Maar hoe dan ook, is dat wel een puntje trouwens. Om over te kunnen gaan naar de derde klas, zal ze nog even flink moeten doorwerken. Het is bikkelen, maar ik heb wel het idee dat ze het gaat halen..

Aanstaande maandag krijgt ze weer een lading medicijnen, de driewekelijkse 'grote beurt'. Ook is dan de start van weer een nieuwe dexa-week. Later meer!